I.B.B. Media is uw

full-service organisatiecompagnon.

Met ons creatief, professioneel en ervaren team volgen wij uw evenement volledig op van A tot Z. Ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wenst op te volgen (locatie, catering, …) nemen wij al het overige voor onze rekening.

I.B.B. Media is de perfecte partner voor het volledig uitwerken van uw corporate event (klantenfeest, personeelsfeest, incentive, teambuilding, product presentatie ) of particulier evenement (huwelijksfeest, huwelijksverjaardag,), zowel in binnen- als buitenland.

Wij werken nog op de ouderwetste “ alle hands-on-dek “ mentaliteit, een proactieve, dynamische houding, oplossingsgericht denken en een persoonlijke aanpak maken van I.B.B. Media de ideale partner voor uw evenement.

Neem contact op

IBB MEDIA

FULL-SERVICE

FULL-SERVICE

IBB MEDIA is een full-service evenementenbureau. Dat wil zeggen dat wij het volledige event van A tot Z voor u opvolgen. Ook wanneer u bepaalde onderdelen zelf wenst op te volgen (locatie, catering, …) nemen wij al het overige voor onze rekening.

KWALITEIT EN FLEXIBILITEIT

We verzorgen uw evenement tot in de puntjes en bieden een feilloze, kwalitatieve en flexibele organisatie. We selecteren telkens de meest ideale partners voor uw event.

PERSOONLIJKE AANPAK

Een persoonlijke aanpak is onmisbaar bij de organisatie van uw evenement. Tijdens het in-take gesprek gaan we dieper in op elk detail van uw event zodat we een perfect beeld krijgen van wat u belangrijk vindt. Zo trekken we uw voorkeuren door tot in de kleinste details.

ÉÉN CONTACTPERSOON

U heeft slechts één contactpersoon voor uw evenement tijdens het hele proces i.p.v. verschillende contactpersonen, waardoor u meer tijd overhoudt voor al uw andere taken.

ERVARING

Met volop ervaring zijn wij dé geschikte partner om uw evenement te organiseren. Na al die jaren hebben wij de geschikte contacten en kunnen we onmiddellijk de juiste leveranciers voor uw evenement selecteren.

ÉÉN GEDETAILLEERDE OFFERTE

U ontvangt één gedetailleerde offerte voor de totale organisatie van uw evenement. Verschillende offertes vergelijken en puzzelen is niet meer nodig. U heeft onmiddellijk een duidelijk beeld van alle kosten en de totaalprijs.

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek luisteren we zorgvuldig naar uw wensen en gaan we dieper in op de incentive die u in gedachte heeft. Naar welke regio wil u? Wie zijn uw gasten? Wenst u overdag en/of ’s avonds activiteiten te organiseren?

Na het gesprek vliegen we er meteen in! Ons ervaren team start met het uitwerken van een op maat gemaakt programma voor uw incentive en een bijhorende gedetailleerde offerte. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten per onderdeel van uw incentive.

Tijdens de incentive reis coördineren wij alles van vertrek tot aankomst. We verzorgen uw incentive tot in de puntjes! U hoeft zich geen zorgen te maken, heeft meer tijd over voor uw gasten en kan zelf ook echt genieten van het evenement.

ONDERSTEUNEN, ZORGEN, ONTZORGEN, ORGANISEREN,

met impact. Creatieve ideeën en professionele begeleiding.

Productie

Producent I.B.B. Media is geen onbekende en heeft al diverse tv programma’s op naam staan. Dit mediabedrijf wordt geleid door Conny Huijbregts en deze zal er met dit frisse idee een succes van gaan maken!

Als opnamelocatie is gekozen voor Studio 76 in Etten Leur, een sfeervolle accommodatie met alle faciliteiten die nodig zijn om een dergelijke show neer te zetten.

Beeld, geluid, licht en decor zal worden verzorgd door een professioneel team van ruim dertig man, die zorg zullen gaan dragen voor een televisiewaardige opzet. Dé kans voor elke ondernemer in de regio om zichzelf op een waardige manier te presenteren.

Bloks op zondag

Nieuwsgierig

Ondernemers die hierdoor al nieuwsgierig raken kunnen meer informatie opvragen door een mail te sturen naar : info@ibbmedia.nl