Krachtige aandacht voor

Brabantse bedrijven door

“ Bloks op Zondag.”

Het zijn aparte tijden voor alle ondernemers die te maken hebben met de huidige crisis. Elk bedrijf schreeuwt om aandacht en om publiciteit. Velen proberen dat zelf middels livestreams maar die gaan meestal op in de menigte en worden nauwelijks bekeken. Daarnaast blijft dit in de huidige klantenkring en is het moeilijk de doelgroep in een groter bereik neer te zetten.

Daarom heeft I.B.B. Media bedacht om een nieuwe talkshow in de markt te zetten waar collectief naar gekeken wordt. Want zeg nou zelf… het is tóch beter om mét de publiciteit van uw collega’s mee te liften? De promotie van het programma wordt gedaan door social media specialisten.

I.B.B. Media presenteert met grote trots dat er dus vanaf september 2020 een nieuwe talkshow uitgezonden gaat worden !

Bloks op Zondag

Dé manier om je bedrijf te presenteren aan het grote publiek.

Cor Bloks

De welbekende Brabantse presentator Cor Bloks kruipt terug in zijn rol en zal met zijn overdosis aan TV ervaring weer (als vanouds) om tafel gaan met ondernemers uit Noord-Brabant met het programma; Bloks op Zondag.

Echter met het duidelijke verschil dat deze keer niet voor een regionaal tv-zender wordt gekozen maar voor het grootste en meest bekeken mediaplatform op de wereld; YouTube.

Programma

Bloks op Zondag wordt een tv programma waarin acht bedrijven zich op een brede manier kunnen presenteren en worden bij een enorm grote doelgroep “in de kijker” gezet.

Het programma is gevarieerd opgezet in meerdere gedeeltes waarin acht ondernemers zich heerlijk, open en transparant kunnen presenteren. Er wordt ook gezorgd voor de nodige ontspanning door een muzikale omlijsting van een live band.

Dé kans dus voor elk bedrijf en ondernemer om met dé juiste aandacht te vertellen wat de krachten van zijn of haar onderneming zijn. Maar ook nieuwe ontwikkelingen, locatie, zoekend naar personeel of noem maar op, alles kan, alles mag, en is bespreekbaar. Daarnaast wordt er aan tafel met elke tafelgast aandacht besteed aan actuele zaken!

Aanmelden

Aankomende draaidagen

Aanmelden

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Binnenkort bekend

2020

Bekijk IBB media

Productie

Producent I.B.B. Media is geen onbekende en heeft al diverse tv programma’s op naam staan. Dit mediabedrijf wordt geleid door Conny Huijbregts en deze zal er met dit frisse idee een succes van gaan maken!

Als opnamelocatie is gekozen voor Studio 76 in Etten Leur, een sfeervolle accommodatie met alle faciliteiten die nodig zijn om een dergelijke show neer te zetten.

Beeld, geluid, licht en decor zal worden verzorgd door een professioneel team van ruim dertig man, die zorg zullen gaan dragen voor een televisiewaardige opzet. Dé kans voor elke ondernemer in de regio om zichzelf op een waardige manier te presenteren.

Aanmelden

Ondernemers die hierdoor al nieuwsgierig raken kunnen meer informatie opvragen door een mail te sturen naar : info@bloksopzondag.nl

Meld aan voor opnames

Studio 076

Bekijk website

Den Purls

Bekijk website

Dutch Mulitcam

Bekijk website

Soundwave Productions

Bekijk website